Oskari 2012.

Izvor: Domino Magazin, 26.Jan.2012, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskari 2012.

Nominovani filmovi, ali ovi posteri su za promenu stvarno iskreni

Pogledajte najbolje filmske postere svih vremena, i to urađene za aktuelne bioskopske hitove. To su vam kandidati za Oskara 2012. ali u iskrenoj verziji. Sve su napavili kreativci iz The Shiznit tima kako bi se nasmejali pred svečanu ceremoniju dodela.

"U interesu transparentnosti prepravili smo postere za najveće filmove ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << pa su oni malo više iskreni", poručili su Britanci.

Nećete se pokajati ako ih vidite ispod, pošto recimo na posteru za američku verziju prvog dela Milenijuma piše: "Film koji ste već pogledali, sada na engleskom. Samo silovanje. Bez titlova". Sjajno!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.