Oskar 2019: Šta piše u Zelenoj knjizi, vodiču za Afroamerikance

Izvor: Danas, 28.Feb.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskar 2019: Šta piše u Zelenoj knjizi, vodiču za Afroamerikance

Getty ImagesLik pijaniste tumači Maheršala Ali, dok Vigo Mortensen glumi njegovog šofera Afroamerički džez pijanista Don Širli je 1962. godine krenuo na putovanje po jugu Sjedinjenih Država. Njegov šofer i telohranitelj je bio belac Toni Lip. Krenuvši na put sa Menhetna, u Njujorku, muzičar i njegov saputnik su se oslanjali na malu zelenu knjigu, kako […] Članak Oskar 2019: Šta piše u Zelenoj knjizi, vodiču za Afroamerikance se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kako izgleda život čoveka koji se ženio devet puta?

Izvor: Danas, 01.Mar.2019, 08:31

Hodža Pašo je od onih muslimana koji su kroz život išli hrabro i pravo. On se u 70. godini oženio deveti put, piše list Vreme na današnji dan 1939. godine. Članak Kako izgleda život čoveka koji se ženio devet puta? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.