Opra dobila Oskara za humanitarni rad

Izvor: Blic, 15.Nov.2011, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opra dobila Oskara za humanitarni rad

Voditeljika Opra Vinfri je primajući nagradu Američke filmske akademije izjavila da je to "neverovatan trenutak za crnkinju koja je odrasla u siromašnoj porodici u Misisipiju". Ona je dobila Oskara u znak zahvalnosti za zalaganje i trud koji ulaže u brojnim humanitarnim akcijama u kojima učestvuje.

- Svi tokom života možemo nešto da promenimo, a ovde smo da pomognemo jedni drugima - rekla je Opra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Voditeljki i glumici, koja je 1985. godine bila nominovana za Oskara zbog sporedne uloge u Spielbergovom filmu "Boja purpura", sada je dobila tu nagradu za humanitarni rad.

To je bila treća dodela nagrada ovakvog tipa u Los Anđelesu od kada je američka Akademija filmske nauke i umetnosti odvojila dodelu počasnih od redovnih Oskara.

Povezane vesti: Opra Vinfri dobila počasnog Oskara Opra Vinfri vodi dodelu Oskara 2012. godine?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.