OSKAROVCI NA BELDOCSU

Izvor: kult-URA.com, 14.Mar.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSKAROVCI NA BELDOCSU

Na predstojećem Beldocsu biće prikazana četiri filma koji su ove godine bili u nominaciji za Oskara za najbolji dugometražni dokumentarni film.

Među njima je i film koji je osvojio to prestižno priznanje. Peti nominovani film je publika Beldocsa imala prilike da pogleda još prošle godine, kao deo takmičarskog programa.
“Festival Beldocs je tokom minulih jedanaest godina postao najvoljeniji prolećni festival dokumentarnog filma koji okuplja najbolja ostvarenja savremene dokumentaristike. I ove godine, Beldocs nastaviće da kvalitetnim i premijernim programom, izgrađujući i edukujući svoju publiku, nudeći sem domaće i međunarodnu selekciju brojne prateće programe. Većina značajnih naslova...
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.