OSEĆAM SE KAO IDIOT... Edi Marfi otkrio zbog koje propuštene uloge žali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSEĆAM SE KAO IDIOT... Edi Marfi otkrio zbog koje propuštene uloge žali (VIDEO)

Ozbiljna greška.

Čuveni glumac Edi Marfi otkrio je zbog koje propuštene uloge žali.

58-ogodišnji glumac u petak je gostovao u šouu kod Džimija Felona, gdje je otkrio kako mu je 1988. godine ponuđena glavna uloga u hitu "Ko je smestio zeki Rogeru? (Who Framed Roger Rabbit).

Odbio je ulogu jer je mislio da je koncept filma čudan.

"Bio sam kao: Šta? Animacija i ljudi, to mi je jednostavno zvučalo poput sr*nja", rekao je voditelju. Ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na kraju dobio britanski glumac Bob Hoskins i film je osvojio tri Oskara.

"Sad se svaki put kad ga gledam osećam kao idiot", dodao je Marfi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Osećam se kao idiot": Glumac otkrio zbog čega žali FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 22.Dec.2019

Holivudski glumac Edi Marfi gostovao je u emsiji Džimija Felona kako bi promovisao nastavak filma "Coming to America", ali je otkrio i zbog čega žali...Poznati komičar je tokom gostovanja govorio o ulogama koje su mu nudili, a koje nije odigrao, pa je tako otkrio da mu je ponuđeno da igra glavnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.