Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Jan.2022, 16:16

Novi filmovi u bioskopima: Noć kraljeva

Moć slike i priče, film iz Obale Slonovače, „Noć kraljeva“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 20. januara 2022. Premijerno prikazan na festivalu u Veneciji 2020, uvršten u uži izbor za nominaciju za Oskara, „Noć kraljeva“ doneo je osveženje na svetsku kinematografsku scenu. Ovo ostvarenje već je prikazano i kod nas, na prošlogodišnjem FEST-u. … Članak Novi filmovi u bioskopima: Noć kraljeva se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Potreba za mržnjom

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jan.2022, 11:26

Nagrađivani dokumentarni film reditelja Filipa Čolovića „Potreba za mržnjom“ prikazivaće se u nekoliko bioskopa od 20. januara 2022. Čolović je izgubio svog brata Fedora Frimermana 2013. godine kojeg je obezbeđenje beogradskog splava Sound tuklo do smrti naočigled posetilaca, jer je pokušao...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.