Novi film o Džejmsu Bondu zvaće se Skyfall!

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2011, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi film o Džejmsu Bondu zvaće se "Skyfall"!

Novi film o Džejmsu Bondu zvaće se "Skyfall", saopštili su producenti filma koji je prvobitno najavljivan kao "Bond 23"!

Bonda će treći put igrati britanski glumac Danijel Krejg, dok će ulogu glavnog negativca imati španski glumac Havijer Bardem. Dvadeseti trećeg Džejmsa Bonda režiraće Sem Mendes, dobitnik Oskara za film "Američka lepota". Bondova budućnost bila je dovedena u pitanje kada se studio MGM 2010. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << našao pred bankrotstvom. Međutim, novo rukovodstvo studija i producenti Majkl Dži Vilson i Barbara Brokoli saopštili su ranije ove godine da će biti snimljen novi film o agentu "007".Oskarovka Džudi Denč vratiće se ulozi Bondove šefice Em i u novom filmu o Bondu. Snimanje počinje u četvrtak i obaviće se u Londonu, Škotskoj, Istanbulu i Šangaju. Film "Skyfall" će u bioskope stići 2012., četiri godine nakon poslednje Bondove avanture "Zrno utehe".POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE: Ekipa filma "Skyfall"LONDON, 3. novembra 2011. (Beta-AP)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.