Nimajer se oseća bolje

Izvor: NaDlanu.com, 12.Nov.2012, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nimajer se oseća bolje

RIO DE ŽANEJRO, 11. novembra 2012. (Beta-AP) - Lekar koji leči poznatog brazilskog arhitektu Oskara Nimajera, izjavio je u nedelju da se 104-godišnjak oseća sve bolje i bolje.

RIO DE ŽANEJRO, 11. novembra 2012. (Beta-AP) - Lekar koji leči poznatog brazilskog arhitektu Oskara Nimajera, izjavio je u nedelju da se 104-godišnjak oseća sve bolje i bolje.Lekar Fernando Gjorup izjavio je da je Nimajer dobio grip pre nekoliko nedelja što je dovelo do dehidratacije organizma i lošeg rada bubrega.Gjorup je na konferenciji za novinare rekao da bubrezi još ne rade normalno ali da sve ide u dobrom pravcu.Nimajer u decembru slavi 105. rodjendan. Njegov doktor je rekao da je arhitekta "lucidan", diše i jede bez pomoći aparata i da je imao mnogo posetilaca od kada je hospitalizovan 2. novembra u bolnici u Rio de Žanejru.Nimajer je dizajnirao veći deo grada Brazilije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.