Ne pomažu ni Hidink, ni sjajni Kosta - Čelsi trokirao na Stamfordu, Oskar kao Teri u finalu LŠ! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pomažu ni Hidink, ni sjajni Kosta - Čelsi trokirao na Stamfordu, Oskar kao Teri u finalu LŠ! (VIDEO)

Nije Čelsiju pomogao ni penal u 80. minutu, kada je Valon Behrami, čini se bespotrebno, pokosio Edena Azara, a glavni sudija Endru Mariner pokazao na belu tačku

Novi trener, stare navike! Fudbaleri Čelsija neće po najlepšem pamtiti ovaj Boksing dej, pošto su na svom terenu odigrali samo 2:2 u utakmici 18. kola Premijer lige.

Prvi put od povratka u klub na klupi Čelsija sedeo je Gus Hidink, a na kraju Holanđanin mora da bude zahvalan Dijegu Kosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na ovom bodu, pošto je prgavi napadač dao oba gola.

Pogodak vredan boda Kosta je postigao u 65. minutu i to je veliko pitanje da li je gol bio regularan, jer je napadač domaćih bio na ivici ofsajda.

Nije Čelsiju pomogao ni penal u 80. minutu, kada je Valon Behrami, čini se bespotrebno, pokosio Edena Azara, a glavni sudija Endru Mariner pokazao na belu tačku.

A onda horor podsećanje za sve navijače Čelsija: Gledali su kako Oskar hvata zalet, a onda se kao Džon Teri u finalu Lige šampiona u Moskvi, okliznuo pre udarca, a lopta je otišla preko gola. Doduše u prestonici Rusije pre sedam godina, Teri je okrznuo stativu.

Inače, Čelsi je lepo počeo utakmicu, a Kosta je golom u 32. minutu nagovestio da bi Plavci konačno mogli da dođu do druge uzastopne pobede, prvi put u sezoni.

Ali, utisak je bio pogrešan, a radost domaćih navijača na Stamford Bridžu trajala je samo 10 minuta. Prvo je Troj Dini pogodio penal nakon što je Nemanja Matić igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a onda je Odion Igalo, doduše pomalo i srećno, savladao Tiboa Kurtou u 65. minutu.

Računajući i kup utakmice, ekipi Votforda je ovo prvi put u poslednjih 16 godina da je ostala neporažena na gostovanju Čelsiju.

Pratite MOZZART i na Vajberu
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Liverpul srušio lidera, Čelsi i dalje štuca, Siti i Totenhem sigurni (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2015

Još sedam mečeva 18. kola Premijer lige odigrano je u popodnevnom terminu popularnog “Boksing deja”, a daleko više uspeha su imali domaći timovi odnosno gosti nisu uspeli da upišu niti jednu pobedu.. . Derbi kola odigran je na Enfildu gde je gostovao lider Premijer lige Lester koji je na kraju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.