NOVI RAT U NAJAVI! Ermina ispljuvala Anabelu: Poslala bih te u Holivud, GLUMIŠ ZA OSKARA!

Izvor: Svet, 06.Avg.2020, 11:34

NOVI RAT U NAJAVI! Ermina ispljuvala Anabelu: Poslala bih te u Holivud, GLUMIŠ ZA OSKARA!

Ermina Pašović i Anabela Atijas našle su se oči u oči u emisiji „Zadruga – Narod pita”. Atmosfera u studiju dostigla je vrhunac, pa su se bivše zadrugarke žestoko posvađale pred TV kamerama.
ERMINA PECNULA ANABELU GDE JE NAJVIŠE BOLI! Naime, u emisiji je prikazan prilog svađa Anabele i Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji je Atijasova prokomentarisala.
„Serija ‘Ne diraj mi mamu’, odlična je. Svejedno mi je iz ove perspektive. Žao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi je mene, što sam išla srcem. Trebala sam da se uhvatim “džade” i da sa svojim sadašnjim, bivšim putujem po svetu. Ovo bih sve niz reku. Ovo mi nije drago što se desilo. Trebalo je da se sređujem i šimnkam, budem lepa i da me ne zanima”, rekla je Anabela.
„Ovo je sve gluma, niko te nije bacao na kolena. Ja bih je poslala u Holivud, dobila bi Oskara. Makar da je pet posto bila iskrena. Išla si kao mala u Sarajevo i vežbala si da plačeš ispred ogledala”, nadovezala se Ermina, a Anabela joj nije ostala dužna:
NOVI SVET! BIKOVIĆ prolazi kroz PAKAO, brat MONAH se moli za njegov život! Pevači zaratili, KORONA ili PARE? Ilda na LEKOVIMA zbog GUBITKA BEBE! Zbog JK verenica turskog glumca POLUPALA APARTMAN!

„Moj Oskar je novac na mom računu. Ja sam kao mala išla u Sarajevo, i trenirala sam da plačem ispred ogledala. To zna samo moja sestra”, odbrusila je Anabela
„Drago mi je da si priznala”, rekla je Ermina.

SvetRajko Ristić
The post NOVI RAT U NAJAVI! Ermina ispljuvala Anabelu: Poslala bih te u Holivud, GLUMIŠ ZA OSKARA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.