Izvor: Blic, 11.Dec.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj ludi kabare

Oskar Savić, alterego poznatog voditelja Ognjena Amidžića, već uveliko sprema svoju prvu predstavu „Veliki 100% Oskarov kabare", koja će 17. decembra biti prikazana u Požegi. Na bini će se sa Oskarom pojaviti mnoge poznate ličnosti, ali i interesantni ljudi nesvakidašnjih zanimanja i opredeljenja.

Nakon Požege, Oskar Savić i njegov kabare idu za Novi Sad, a potom 24. decembra nastupaju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beogradu u Domu sindikata.

- Očekujem da ćemo imati prepunu salu Doma sindikata 24. decembra, jer se već prodalo više od pola ulaznica. Pre Doma sindikata, snimaćemo šou u Novom Sadu u Srpskom narodnom pozorištu, 22. decembra. Ukoliko se to svidi publici, ići ćemo i na turneju po celoj Srbiji - priča Oskar i obećava fenomenalan provod.

- Svi oni koji me vole znaju da od mene mogu da očekuju mnogo zanimljivih stvari. Na moje intervjue publika je već navikla, a izvešću i najpopularnije pesme, kao i jednu numeru kao pantomima tačku. Imaćemo izbor za mis, reklame, a doći će i mnogo zanimljivih gostiju. U svemu tome pomagaće mi moji prijatelji Aron i Rajko. Milenko je u međuvremenu probao „ono". Blago njemu. Pošto mu se žena porodila, sada se slabije družimo, pa neće moći da dođe. Nadam se da ćemo i mi ostali probati „ono", ali samo kada osetimo pravu ljubav. Nikako pre toga. Mi se zalažemo za komunizam jer je kapitalizam ubio pravu ljubav - kaže Oskar.

Šoumen otkriva detalje kabarea.

- Otkriću vam da mi u goste dolaze mnoge zanimljive ličnosti. Između ostalih, ispitivaću časnu sestru, seljaka, striptizetu i homoseksualca! U goste mi dolaze i najpopularniji farmeri, kao i Slavica Ćukteraš, sa kojom ću otpevati, bez lažne skromnosti, najveći hit ove godine „Zmija i žaba". Imam i specijalnog gosta koga još čuvam u tajnosti. On će biti naš posebni Božić Bata - kaže Oskar i dodaje:

- Što se tiče mojih fanova, a to su većinom deca, biće im omogućeno da se slikaju sa mnom. Mnogi novinari su spekulisali sa raznim imenima koje bismo mogli još videti na predstavi. Ja ću reći samo da su za neke od njih bili u pravu - navodi Oskar Savić.

On se uskoro vraća na male ekrane.

- Poznato je da me je Ognjen izbacio iz emisije „Ami G šou". Zbog toga sam i rešio da napravim ovo javno snimanje. Zato mi je vrlo bitno da svi dođu 24. decembra kako bismo zajedno ubedili Željka Mitrovića da me vrati na „Pink". Čuo sam da će emisija koju vodi moj bivši šef Amidžić početi da se emituje od 30. decembra, pa bi bilo lepo da se i ja tada ponovo pojavim na televiziji. Ali ništa od toga ako ne uspe ovo javno snimanje. A javljali su mi se razni producenti za film koji treba da snimim, ali su me prevarili. Možda ću jednog dana uz pomoć Rajka i Arona uspeti da napravim film - kaže Oskar.

Postajem kapitalista

Oskar je nedavno otvorio svoj štand u „Delta sitiju".

- Ja sam se ušunjao u „Delta siti" da vidim kako to kapitalisti rade jer se ja zalažem za komunizam. Ali pošto su mi dali štand da prodajem moje majice, šolje, priveske i ulaznice za „100% Oskarov kabare" shvatio sam da „Delta siti" treba da postane glavni grad Srbije! Zbog tog čina odlučio sam da predložim srpskoj vladi i da se podzemna železnica kada se izgradi, umesto metro, zove „Tempo"!

Turneja po Srbiji

Oskar će pre premijere u Beogradu, koja je zakazana za 24. decembar, posetiti nekoliko gradova gde će takođe javno snimati svoj kabare.

17. 12. Požega - Dom kulture

22. 12. Novi Sad - SNP

24. 12. Beograd - Dom sindikata

26. 12. Velika Plana - Pozorište „Masuka"

27. 12. Niš - Dom Vojske

29. 12. Aranđelovac - Dom kulture

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.