Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jan.2021, 16:16

Moj OFF: Svetski kandidati za nagradu Oskar 2021. (ONLINE)

U susret nominacijama za čuvenu zlatnu statuu, nagradu Oskar, Online bioskop Moj OFF ekskluzivno prikazuje svetske predstavnike za ovo prestižno priznanje. Od subote, 23. januara 2021, na adresi mojoff.net naći će se devet kandidata različitih svetskih kinematografija od kojih neki prvi put, premijerno za domaću publiku. Filmovi koji nisu imali prilike da zažive u bioskopskim … Članak Moj OFF: Svetski kandidati za nagradu Oskar 2021. (ONLINE) se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Svetski kandidati za nagradu Oskar 2021. u onlajn bioskopu

Izvor: B92, 19.Jan.2021

U susret nominacijama za čuvenu zlatnu statuu, nagradu Oskar, Online bioskop "Moj Off" ekskluzivno prikazuje svetske predstavnike za prestižno priznanje Američke akademije nauka i umetnosti.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.