Maline za Seks i grad 2  (VIDEO)

Izvor: S media, 27.Feb.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Maline" za Seks i grad 2 (VIDEO)

Dan uoči dodele Oskara, dodeljene su i "Zlatne Maline", nagrade za one koji su se pokazali kao najlošiji u filmskoj industriji u prethodnoj godini. Najveći gubitnici su “Seks i grad 2” sa tri maline, film “Last Airbender” koji je dobio pet malina i Džesika Alba za čak četiri filma.

Film “Seks i grad 2” dobio je maline za najgori scenario, najgori filmski nastavak, kao i za najgoru glavu ulogu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a sve četiri glumice je dele.

- Film je pušten usred krize dok se svi bore da ne ostanu bez svojih domova, a njih četiri se glupiraju po Bliskom istoku, voze skupe automobile i razbacuju se novcem kao da su pijane - izjavio je Džon Vilson, osnivač nagrade.

Ašton Kutčer proglašen je za najgoreg glumca za ulogu u filmu “Dan Zaljubljhenih”, dok je Džesika Alba, osim za taj film, proglašena najgorom sporednom glumicom i za “Little Fockers”, “The Killer Inside Me” i “Maćete”.

Film s najviše malina, “The Last Airbender”, koji je zaradio 300 miliona dolara u bioskopima, proglašen je najgorim 3D filmom, ima najgoru sliku, najgoreg režisera, najgori scenario i najgoreg sporednog glumca.

- Svi koji vole crtani film, uključujući mog sina koji ima 14 godina, mrze taj film jer znaju da baš i nema nekakvog smisla, iskritikovao je Džon Vison.

Glumac Džek Retbon, dobio jeZlatnu malinu za najgoru sporednu ulogu i to za film "Sumrak Saga:Pomračenje".

(Blic)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podeljene Zlatne maline: Junakinje filma “Seks i grad”, Ešton Kučer i Džesika Alba, najgori glumci prošle godine!

Izvor: Scandal.rs, 27.Feb.2011

U iščekivanju Oskara za najbolja dostignuća u filmskoj industriji, još jednom su dodeljene nagrade za najgora ostvarenja. Za najgore glumice, na “svečanoj ceremoniji” u Los Anđelesu, proglašene su glavne junakinje serije i filma “Seks i grad”: Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin...

Nastavak na Scandal.rs...

Najgori su Džesika Alba, Šajamalan i "Seks i grad 2"

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2011, 03:49

Dan uoči dodele Oskara za najbolja dostignuća u filmskoj industriji, dodeljene su nagrade za najgora dostignuća - Zlatne maline. Ovogodišnji najveći gubitnici su "Seks i grad 2" sa tri maline, "Poslednji vladar vetrova" koji je dobio pet malina i Džesika Alba za čak četiri filma...Film "Seks...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.