MALIKOVO DRVO ŽIVOTA PREMIJERNO U KANU

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALIKOVO "DRVO ŽIVOTA" PREMIJERNO U KANU

LONDON - Novi film Terensa Malika "Drvo života" biće premijerno prikazan na ovogodišnjem međunarodnom filmskom festivalu u Kanu.

Drama sa elementima fantazije, u kojoj glavne uloge igraju Bred Pit, Šon Pen i Džesika Čestejn, u Kanu će biti prikazana van takmičarske selekcije.

Malik je u 35-godišnjoj karijeri snimio sam pet filmova, uključujući ostvarenja "Božanstveni dani", "Tanka crvena linija" i "Novi svet".

Terens Malik i Šon Pen sarađivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su na filmu "Tanka crvena linija", koji je Maliku doneo nominacije za Oskara za režiju i adaptirani scenario.

Američki reditelj nedavno je dovršio snimanje ljubavne drame sa Benom Aflekom i Rejčel Makadams koja još nema naziv.

Ovogodišnji festival u Kanu trajaće od 11. do 22. maja, a otvoriće ga svetska premijera filma "Midnight in Paris" Vudija Alena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.