MAJSTOR! Đokoviću sportski Oskar - četvrti put

Izvor: Mondo, 18.Feb.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJSTOR! Đokoviću sportski "Oskar" - četvrti put

Novak Đoković dobitnik je prestižne nagrade Sportske akademije Laureus za najboljeg sportistu sveta u 2018. godini.

Novak Đoković fantastičan povratak tenisu posle povrede u 2018. godini krunisao je još jednom velikom i važnom nagradom.

Srpski teniser proglašen je za najboljeg sportistu sveta u izboru Sportske akademije Laureus.

Na ceremoniji održanoj u Monte Karlu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Novak Đoković četvrti put poneo je takozvani sportski Oskar u veoma jakoj konkurenciji u kojoj je bilo još pet vrhunskih sportista.

U trci sa Đokovićem za prestižno priznanje bili su fudbaleri Luka Modrić, član Real Madrida, najbolji igrač sveta u izboru FIFA i UEFA, Kilijan Mbape iz Pari sen Žermena, Luis Hamilton, šampion Formule 1, Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa i kenijski atletičar Eliud Kipčoge.

Đoković je prethodno osvajao Laureus nagradu za najboljeg sportistu sveta i 2012, 2015. i 2016. godine.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novak Đoković OPET najbolji sportista sveta!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković postao je po četvrti put osvajač prestižne nagrade Laureus za najboljeg sportistu na svetu!  Srpski as je na svečanosti u Monte Karlu i zvanično proglašen za najboljeg sportistu na planeti u 2018. godini, a nagradu je dobio od legendarne teniserke Monike...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.