Ko je najveća srpska žrtva mode? (FOTO)

Izvor: S media, 16.Nov.2011, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najveća srpska žrtva mode? (FOTO)

Termin "fashion victim" odnosno "modna žrtva" prvi put je upotrebio Oskar de la Renta, kako bi opisao osobe koje nisu u stanju da izgrade sopstveni stil, već se pošto-poto vode poslednjim trendovima.

Kod nas najčešći primer modnih žrtvi su pevačice koje žele da se na njima vidi što više "potpisa" slavnih kreatora, a uglavnom robu nabavljaju od "šanera", pa su često na meti podsmeha modnih znalaca, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Svet.rs Budući da nemaju formiran stil, vode se uvek za onim što su videli na nekom drugom, pa makar to njima i ne pristajalo. Da li vam ovo zvuči poznato?

Među svetskim selebritijima, najpoznatije žrtve mode su Rijana, Kejti Peri, Paris Hilton, Madona, Džulijet Luis i Kristina Agilera. Naravno, ni naše zvezde, kao ni u bilo čemu drugom, ni sa prinošenjem žrtava modi ne zaostaju. Mi smo pronašli neke od njih, a vas pozivamo da nam otkrijete još neke primere - koga vi smatrate za najveću "fashion victim" u Srbiji?

Seka Aleksić: Rođena sam da kradem (FOTO)

Poznati su ludi za tetovažama! (VIDEO+FOTO)

Top lista "prepisanih" spotova (VIDEO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.