Kinezi plaćaju za Oskara - 62.250.000 za Oskara?!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi plaćaju za Oskara - 62.250.000 za Oskara?!

Šangaj SIPG rešio da odreši kesu ovog januara

Kako piše Dejli Mejl, vezista Čelsija Oskar ovog januara pojačaće kineski klub Šangaj SIPG! I ne samo to, poznata je i cifra. I to ogromna cifra za koju bi Brazilac mogao u Kinu - 62.250.000 evra! Oko 52.000.000 funti!

Oskar nije u planovima Antonija Kontea koji i bez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njega beleži odlične rezultate sa Plavcima. Oskar nije bio starter u Premijer ligi još od sredine septembra, pa je za očekivati da potraži ove zime novu sredinu u kojoj će dobiti više šanse.

Trba dodati da je trener Šangaja Andre Viljaš Boaš (koji je vodio Čelsi) kao i brazilski fudbaler Hulk. Prošlog leta za Oskara najviše se interesovao Juventus, ali izgleda da će ove zime na skroz drugu stranu sveta.

I to za mnogo veliki novac!

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo - Još jedna zvezda Premijer ligi u Kini za 60 miliona?!

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2016

Fudbaler Čelsija mogao bi ove zime da ostvari senzacionalni transfer u Kinu...Kako prenose engleski mediji, Oskar na stolu ima unosu ponudu iz Kine, od ekipe Šangaj SIPG...Bogati vlasnici Šangaja spremni su da plate 60 miliona evra za njegov transfer, što će Čelsi teško moći da odbije...Na klupi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.