Kimel na dodeli Oskara pomenuo prošlogodišnji šamar na ceremoniji

Izvor: Beta, 13.Mar.2023, 03:51

Kimel na dodeli Oskara pomenuo prošlogodišnji šamar na ceremoniji

Domaćin 95. svečane dodele Oskara Džimi Kimel (Jimmy Kimmel) pomenuo je večeras prošlogodišnji incident, šamar glumca Vila Smita (Will Smitha) voditelju i komičaru Krisu Roku (Chris Rock) rekavši da želi da se svi osećaju bezbedno."Želimo da se zabavite, želimo da se osećate bezbedno, i što je najvažnije, želimo da se ja osećam bezbedno", rekao je Kimel. Komičar je dodao da na svečanosti postoji "strogo pravilo"."Ako neko u pozorištu počini čin nasilja u bilo kom trenutku tokom ceremonije, biće mu dodeljen Oskar za najboljeg glumca i biće mu dozvoljeno da održi govor dug 19 minuta", dodao je Kimel aludirajući na Smita koji je posle šamara osvojio Oskara za najbolju mušku ulogu.Akademija je prošle godine kritikovana jer je dozvolila Smitu da se posle datog šamara ponovo popne na binu da primi nagradu. Glumac se tada izvinio Roku.Smitu je od tada zabranjeno prisustvo na ceremonijama Oskara tokom deset godina, a ove godine je formiran "krizni tim" koji iza kulisa nadgleda da ne dođe do bilo kakvih incidenata.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komičar Džimi Kimel domaćin ceremonije dodele Oskara treći put

Izvor: Beta, 13.Mar.2023

Komičar Džimi Kimel (Jimmy Kimmel) večeras je treći put domaćin ceremonije dodele Oskara, nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka, čime je ušao u retko društvo domaćina najgledanije svečanosti.Kimel je postao peta osoba koja je bila sama domaćin ceremonije Oskara najmanje tri...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.