Kija objavila uznemirujući snimak! Sva uplakana i u pečatima od suza poručila ovo!

Izvor: Svet, 31.Okt.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija objavila uznemirujući snimak! Sva uplakana i u pečatima od suza poručila ovo!

 

Pobednica “Zadruge 1”, Kristina Kockar, nedavno je proživela dramu sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, kada mu je upala u stan i pretila nožem.
Kao razlog se navodi njena ljubomora i to što je pevač rekao da je više ne voli, ipak oni su porekli celu priču.
Da Kija i dalje nije dobro nakon svega, dokazuju njeni storiji na Instagramu. Naime, ona je prvo podelila sliku na kojoj piše “Gde je moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oskar za pretvaranje da je sve okej?”

Već sledeći stori bila je slika njenog uplakanog lica, što je privuklo veliku pažnju, jer ko se još snima kako plače?

Da li je i ovog puta u pitanju njen muž ili je muči nešto drugo, možda Kristina sama objavi i time nam objasni šta je tačno u pitanju.
svetprintscreen, instagram
The post Kija objavila uznemirujući snimak! Sva uplakana i u pečatima od suza poručila ovo! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.