Izvor: Blic, 15.Sep.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kevin Spejsi će vas šokirati

Gari Oldman bolje da se pripazi. Taman kad je izgledalo da će glumac, za ulogu Vinstona Čerčila, poneti titulu najbolje Oskara vredne transformacije godine, Kevin Spejsi je rešio da mu pomrsi konce.

U prvom trejler za film "All the Money in the World" (Sav novac na svetu) Ridlija Skota, Spejsi je šokantno neprepoznatljiv kao industrijalac Džej Pol Geti (1892-1976), tada najbogatiji čovek u istoriji.

Drugi igrani film Ridlja Skota ove godine, nakon razočaravajućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Osmog putnika: Kovenanta" je vratio reditelja na teritoriju ozbiljne drame. Radnja nas odvodi iza scena otmice 16-godišnjeg Džej Pola Getija III, "Spejsijevog" unuka. Uz ostalim ulogama igraju Mišel Vilijams, Mark Valberg, Romen Duris, Timoti Haton i Čarli Plamer. Scenario je napisao Dejvid Skarpa.

Ridli Skot i dalje čeka na svoju prvu nominaciju za Oskara. Hoće li mu je "Sav novac na svetu" doneti? Studio "Soni" se svakako nada, budući da je premijeru zakazao za 8. decembar, u jeku sezone lova na nagrade.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.