Kada se spoje moda i religija: Koje su to dame ove godine ukrale šou na crvenom tepihu Met Gale? (foto)

Izvor: Story, 08.Maj.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada se spoje moda i religija: Koje su to dame ove godine ukrale šou na crvenom tepihu Met Gale? (foto)

Prvi ponedjeljak u maju svake godine rezervisan je za Met Galu, pa je tako bilo i ove godine. Reč je o najvećem modnom događaju u godini, poznatom i kao “modni Oskari”, koji je osnovan davne 1948. godine i ove godine slavi 70. rođendan pa je i sinoć na uobičajenoj lokaciji, tačnije u njujorškom muzeju Metropolitan, ... The post Kada se spoje moda i religija: Koje su to dame ove godine ukrale šou na crvenom tepihu Met Gale? (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Da li je ovo najgori autfit na Met gali? Selena Gomez razočarala sve modnim odabirom! (foto)

Izvor: Story, 08.Maj.2018

Kada se modni kritičari širom sveta slože oko jedne stavke, onda možete biti sigurni da su optužbe ozbiljne. U slučaju mlade pevačice te kritike se odnose na katastrofalan stajling, odabir odeće i naposletku kompletan beauty segment – stavke koje su Seleni donele visoko prvo mestu najgorih...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.