KLUNI NEĆE SNIMATI SA SODERBERGOM

Izvor: Kurir, 30.Avg.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLUNI NEĆE SNIMATI SA SODERBERGOM

LONDON - Glumac Džordž Kluni odustao je od uloge u špijunskom filmu "The Man From U.N.C.L.E" koji će snimiti Stiven Soderberg.

Kluni nije bio potpisao ugovor o ulozi, ali se spekulisalo da će igrati u novom filmu režisera s kojim je više puta sarađivao: igrao je u Soderbergovom filmu "Solaris" i u njegovom serijalu "Igraj svoju igru".

"The Man From U.N.C.L.E" će biti filmska adaptacija istoimene špijunske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << TV serije iz 60-ih. Scenario je napisao Skot Z. Berns.

Kluni je 2006. dobio Oskara za epizodnu ulogu u filmu "Sirijana", dok je Soderberg nagrađen Oskarom 2001, za režiju filma "Putevi droge".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kluni neće igrati u Soderbergovom filmu

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2011

Glumac Džordž Kluni odustao je od uloge u špijunskom filmu "The Man From U.N.C.L.E" koji će snimiti Stiven Soderberg, preneo je u utorak filmski magazin Empajer... Kluni nije bio potpisao ugovor o ulozi ali se spekulisalo da će igrati u novom filmu režisera s kojim je više puta sarađivao: igrao...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.