Izvor: Domino Magazin, 26.Apr.2023, 09:01

Južnokorejske serije su hit: Netflix ulaže 2.5 milijardi dolara

Južnokorejske serije su hit! Sve je počelo uz Squid Game i film Parazit koji je dobio Oskara. Tako da Netflix sada ulaže 2.5 milijardi dolara tokom sledeće četiri godine za proizvodnju više K-drama, filmova i reality showova. Netflix je ova ulaganja najavio u ponedeljak, nakon sastanka južnokorejskog predsednika Yoon Suk-yeola i Netflixovog suizvršnog direktora Teda […] The post Južnokorejske serije su hit: Netflix ulaže 2.5 milijardi dolara appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Stižu 34 nova naslova: Netfliks ulaže 2,5 milijardi dolara u filmove i serije iz ove države

Izvor: B92, 26.Apr.2023

Platforma za striming Netfliks najavila je da će uložiti 2,5 milijardi dolara u Južnu Koreju u naredne četiri godine kako bi proizvodila još K-drama, filmova i rijaliti emisija...Netfliks je najavio investiciju u ponedeljak, nakon sastanka između južnokorejskog predsednika Jon Suk-jeola i izvršnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.