Još jedna Srpkinja na dodeli Oskara, nema lepšeg ukrasa od trudničkog stomaka FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 17:09

Još jedna Srpkinja na dodeli Oskara, nema lepšeg ukrasa od trudničkog stomaka FOTO

Glumica Nina Seničar i njen suprug Džej Elis prisustvovali su tradicionalnoj zabavi magazina "Vanity Fair" nakon dodele Oskara.

Ovo je bilo Ninino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je obznanila vest o drugoj trudnoći, a pred kamerama je pozirala u glamuroznom izdanju.

Fijasko na dodeli Oskara, o ovim kreacijama će se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dugo pričati – jer bodu oči FOTO

Nina je za ovu priliku nosila jednostavnu crnu haljinu koju potpisuje dizajner "Mach & Mach", a celokupno izdanje je upotpunila jednostavnim salonkama u istoj boji, italijanskog dizajnera "Gianvito Rossi".

Ups, zamalo skandal: Šta bi se desilo da nije držala haljinu? FOTO

Fotografije od te večeri srpska glumica je objavila na Instagramu, a njeni mnogobrojni fanovi imali su samo jedno da joj poruče - da je prelepa.

Puče haljina usred dodele, glumica roni suze; "Neko će da dobije otkaz" FOTO/VIDEO

"Dajte joj Oskara za lepotu i stil", bio je samo jedan od mnogobrojnih komentara...

Inače, ovo je još jedna Srpkinja koja je prisustvovala dodeli Oskara. Bivša teniserka Ana Ivanović se, takođe, pojavila na ovom prestižnom događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.