Itan Hok uskoro četvrti put otac

Izvor: Blic, 22.Apr.2011, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Itan Hok uskoro četvrti put otac

LOS ANĐELES - Glumac Itan Hok postaće četvrti put otac, objavio je danas magazin "US vikli".

Hok (40) ima jedno dete sa suprugom Rajan Šohjuz, a iz prethodnog braka, sa glumicom Umom Turman, ima dvoje dece. Itan Hok i Rajan Šohjuz venčali su se 2008.

Glumac je bio nominovan za Oskara za ulogu u filmu "Dan obuke" i za scenario filma "Pre sumraka".

Igrao je i u filmovima "Društvo mrtvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pesnika", "Gataka", "Istraživači", "Ujedi života", "Beli očnjak", "Napad na policijsku stanicu 13", "Daybreakers" i "Zakon ulice".

Povezane vesti: Toni Kertis izostavio decu iz testamenta Rajan i Tejtum O'Nil snimaju rijaliti šou Bruk Šilds: Neću dozvoliti ćerkama da glume dok su deca Miranda Ker i Orlando Blum dobili sina Dep: Moja deca ipak više vole Spajdermena nego Džeka Speroa

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeremi Rener u "Bornovoj zaostavštini"

Izvor: NaDlanu.com, 22.Apr.2011

LOS ANĐELES, 22. aprila 2011. (Beta) - Američki glumac Džeremi Rener, koji se proslavio ulogom u "Katancu za bol" i bio nominovan za Oskara za "Grad lopova", dobio je ponudu da igra glavnu ulogu u "Bornovoj zaostavštini", objavio je Holivud riporter. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Hju Džekmen se sprema za nastavak "Volverina"

Izvor: Blic, 22.Apr.2011

Hju Džekmen je otkrio da se aktivno priprema za naredni nastavak filma "Volverin"...Popularni australijski glumac, koji je Marvelovog akcionog junaka igrao do sada u četiri filma, kazao je da redovno odlazi u fitnes centar gde radi na uvećanju mišićne mase...Gostujući u emisiji britanske televizije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.