IZABRAN VODITELJ! Saznajte ko će voditi 91. ceremoniju dodelu Oskara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZABRAN VODITELJ! Saznajte ko će voditi 91. ceremoniju dodelu Oskara!

Da li vam se dopada?

Američki glumac Kevin Hart biće voditelj naredne 91. ceremonije Oskara 24. februara u Holivudu.

You only get one life people...it’s our job to live that life to the fullest...I am no where near done living mine. I’m just getting started.... #ComedicRockStarShit #irresponsibletour #DopePic #ManOnaMission ..... @kevinkwan327 with the photo cred

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on Dec 5, 2018 at 1:56am PST
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Vrlo sam srećan da objavim da je dan za vođenje Oskara konačno stigao za mene - napisao je na svom nalogu na Instagramu Kevin Hart, zvezda filma "Džumandži: Dobro došli u džunglu".

On je rekao da su ga godinama pitali kada će on biti voditelj i da je on uvek odgovarao da bi to bila jedinstvena prilika u životu za njega kao glumca.

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it’s time to rise to the occasion #Oscars

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on Dec 4, 2018 at 5:01pm PST

Akademija za filmsku umetnost i nauku koja dodeljuje Oskare potvrdila je ovo u poruci na Tviteru i poželela mu "dobrodošlicu u porodicu".

Dve prethodne ceremonije dodele Oskara vodio je komičar Džimi Kimel. Ceremoniju prošle godine pratilo je samo 26,5 miliona gledalaca u odnosu na 43 miliona 2014. godine.

Happy Monday Motha F&$"!'s #GoBeGreat #LiveLoveAndLaugh

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on Nov 19, 2018 at 8:58am PST

Ceremonija koja će biti održana 24. februara u Holivudu treba da bude skraćena, da ne traje duže od tri sata, te se planira da se neke nagrade uručuju za vreme reklama.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.