Izvor: Blic, 27.Sep.2023, 15:00

IZABRAN SRPSKI KANDIDAT ZA OSKARA Ubistvo kneza Mihaila ispred "Čuvara formule" i "Heroja Halijarda"

Selekciona komisiјa za odabir srpskog kandidata za nagradu ”Oskar” Američke akademiјe filmske umetnosti i nauke, većinom glasova donela odluku da јe srpski kandidat za nagradu ”Oskar” za 2023. godinu film ”Što se bore misli moјe”, reditelja Milorada Milinkovića, saopštio je danas Filmski centar Srbije.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Film "Što se bore misli moje" srpski kandidat za Oskara

Izvor: Radio 021, 27.Sep.2023

Srbiju će u trci za prestižnu filmsku nagradu "Oskar" za ovu godinu predstavljati film "Što se bore misli moje", reditelja Milorada Milinkovića.

Nastavak na Radio 021...

Oglasio se Radoš Bajić autor filma „Heroji Halijarda“ povodom odluke Filmskog centra da srpski kandidat za Oskara bude film „Što se bore misli moje“

Izvor: Danas, 28.Sep.2023, 07:58

Povodom odluke Filmskog centra Srbije da srpski kandidat za Oskara bude film “Što se bore misli moje” Milorada Milinkovića, koja je objavljena juče na sajtu filmskog centra Srbije oglasio se Radoš Bajić, autor filma “Heroji Halijarda” čije je ostvarenje bilo u konkurenciji sa još sedam...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.