Holivudski glumci bez Oskara

Izvor: Poznati.info, 04.Mar.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski glumci bez Oskara

Oskar je dosada donio mnoge pobednike kojima je to bila velika čast i priznanje za sve ono što su dosada uradili za svet filma. Nažalost među pobednicima se nikada nisu našli glumci bez kojih ne bi mogli da zamislimo Holivud i filmove.

Na slavnoj se listi našla glumica Juliane Moore koja se bila nominovana četiri puta, da bi 2003. godine bila nominovana u dve kategorije, jedna za glavnu glumicu, a druga za sporednu glumicu.

Iznenadila je i Michelle Pfeiffer, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << lepa i talentovana glumica koja nikada dosada nije osvojila Oskara iako je bila nominovana tri puta u kategoriji za najbolju glumicu. Tom Cruise, Johnny Depp, Edward Norton samo su još neka imena koja nikada nisu držala Oskara.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.