Helena Bonam Karter dobila odlikovanje

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helena Bonam Karter dobila odlikovanje

Glumica Helena Bonam Karter je od kraljice Elizabete II primila britansko odlikovanje CBE, a rekla je će tu čast primiti u spomen na svog pokojnog oca.

Glumica koja je za svoju interpretaciju Kraljice Majke u "Kraljevom govoru" zaslužila nominaciju za Oskara, primila je britansko odlikovanje CBE od kraljice Elizabete II.

Tu čast posvetila je svom ocu Rejmondu koji je preminuo 2004. posle mnogo godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << borbe sa bolestima koje su ga napale nakon moždanog udara.

- Oduševljena sam, iako nisam sigurna da zaslužujem ovakvo priznanje. Uvek sam smatrala da moj otac zaslužuje medalju jer se 25 godina herojski borio sa hroničnim bolestima i oduševljena sam što mogu da primim ovu čast u spomen na njega - rekla je tom prilikom Helena.

Povezane vesti: Dženifer Hadson odbila ulogu u filmu "Precious" kako se ne bi ugojila Meril Strip će objaviti nepročitane govore koje je spremala za Oskara Film Andželine Džoli dobio nagradu američkih producenata Vanesa Redgrejv primila počasnog Oskara u Londonu Kejt Vinslet: Kada je reč o šminkanju, manje je više

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.