Hanks u novom filmu Kathryn Bigelow

Izvor: B92, 01.Dec.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hanks u novom filmu Kathryn Bigelow

Holivudski glumac Tom Hanks igraće u novom filmu oskarovke Kathryn Bigelow "Triple Frontier", potvrdio je producent filma.

,,Tom Henks će igrati u filmu, a mi i dalje tragamo za ostalim glumcima. Nadamo se da ćemo snimanje početi sredinom marta", rekao je producent Charles Roven.

Radnja filma u kojem će igrati Hanks odvijaće se na tromeđi Paragvaja, Argentine i Brazila, području u kojem cveta organizovani kriminal.

Scenario za "Triple Frontier" napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Mark Boal – autor scenarija za film "Katanac za bol", koji je Kathryn Bigelow doneo dva Oskara (za režiju i za najbolji film).

Među poslednjim ulogama koje je tumačio Tom Hanks jeste ona u filmu "Anđeli i demoni" iz 2009, snimljenom po romanu Den Brauna. Glumac je ove godine davao glas jednom od junaka animiranog filma "Priča o igračkama 3".

Pre filma "Triple Frontier", u bioskope će stići "Larry Crowne" i "Extremely Loud and Incredibly Close" u kojima igra Hanks, dobitnik Oskara za role u ostvarenjima "Forest Gamp" i "Filadelfija".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.