HRVATSKI POLITIČARI KRILI RATNE ZLOČINE MUSLIMANA NAD HRVATIMA?! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Sep.2010, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKI POLITIČARI KRILI RATNE ZLOČINE MUSLIMANA NAD HRVATIMA?! (VIDEO)

MOSTAR - Član Predsedništva BiH Željko Komšić indirektno je priznao da su hrvatski političari krili muslimanske zločine nad Hrvatima! Komšićje ovo izjavio na bosanskoj televiziji Oskar C. Obraćajući se voditelju rekao je:

- Gospodine Vrankiću, izvrnulibi ste se s te stolice, ali vam to neću reći. Neću vam to reći. Spali bi s te stolice kad bi vam rekao, ko je došao da traži da se zločin, slučaj zločina nad bugojanskimHrvatima ne procesuira, i da se to ne dira...Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ni Bošnjak ni Srbin - izjavio je Željko Komšić.

Člana Predsedništva BiH, i u nadolazećimizborima kandidat za člana Predsedništva  je tokom gostovanja u emisiji "Dobar, loš, zao", na televiziji Oskar C u Mostaru govorio o sebi kao kandidatu za predstojeće predsedničke izbore u BiH.

Ali od čitavog intervjua posebno se ističe dio koji govori o ometanjupravosuđa kada su u pitanju procesuiranjaratnih zločina. Konkretno, rečje o ratnom zločinu kojeg su počinile jedinice vojske Armije BiH u Bugojnu, ali i ubistvo generala HVO-a Vlade Šantićau Bihaću.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.