HOLIVUD OVO NE PAMTI: Neviđeni SKANDAL u samom finišu dodele Oskara! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Feb.2017, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOLIVUD OVO NE PAMTI: Neviđeni SKANDAL u samom finišu dodele Oskara! (VIDEO) (FOTO)

Svečana dodela Oskara u Los Anđelesu ove godine je imala neviđenu završnicu, s obzirom na to da je za najbolje filmsko ostvarenje godine proglašen, verovali ili ne - pogrešan film! 

Dok su svi očekivali da će "La La Land" sa rekordnih 14 nominacija i krajnjih šest Oskara dobiti na kraju nagradu za najbolji film, tako se i dogodilo...ali, samo na nekoliko sekundi!

Naime, došlo je do zabune, kada je Voren Biti iščitao pogrešno, pa proglasio "La La Land" >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dobitnikom Oskara, a onda se - predomislio!

Foto: Tanjug/AP

Iako su svi već počeli da slave, Vorenu je saopšteno kako je pogrešio, pa je ubrzo pokazao kovertu i karton na kojem je pisalo da prestižnu nagradu ipak dobija film "Mesečina" (Moonlight)!

- Stanite, nismo mi dobili, nego "Moonlight"! - rekli su zbunjeno glumci "La La Landa" i pokazali da je ipak "Moonlight" ispisano na kartonu...



Tako se na sceni istovremeno našla ekipa filma "La La Land", koja je, kako se ispostavilo, prerano počela da slavi, kao i ekipa (pobedničkog) filma "Moonlight", a izrazi lica svima su bili prilično zbunjeni, čak i Rajanu Goslingu, koji u mjuziklu "La La Land" igra glavnu ulogu...

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, za najbolju glavnu žensku ulogu na svečanoj 89. dodeli Oskara u Los Anđelesu proglašena je Ema Stoun (film "La La Land"), a Oskar za najbolju mušku glavnu ulogu pripao je Kejsiju Afleku, za rolu u filmu "Mančester na moru" (Manchester by the Sea).

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs / B. Bajić)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako se ovogodišnja dodela Oskara pretvorila u "cirkus"

Izvor: B92, 27.Feb.2017

Ovogodišnju dodelu Oskara obeležila je zabuna do koje je došlo kada su Fej Danavej i Voren Biti za najbolji film proglasili "La La Land"...Agencije ističu da je ovo prvi put da neko napravi tako veliku grešku na najvećoj američkoj dodeli filmskih nagrada...Biti kaže da mu je data pogrešna koverta..."Otvorio...

Nastavak na B92...

Barem jednu ćete POŽELETI: Sve najbolje haljine sa dodele Oskara na jednom mestu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Feb.2017

Noćašnju dodelu Oskara svetska javnost prepričavaće zbog skandala na samom finišu ceremonije kada je cela ekipa filma "La la lend" čitava dva i po minuta bila u iluziji da je njihov film najbolji. Ipak, danas se kao i uvek dan posle najviše priča o haljinama glumica i stajlingu glumaca na crvenom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.