Gvinet Paltrou proglašena najlepšom ženom sveta

Izvor: Politika, 25.Apr.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou proglašena najlepšom ženom sveta

Samo nekoliko dana nakon što je proglašena najomraženijom zvezdom šou-biznisa, Gvinet Paltrou (40) izabrana je za najlepšu ženu sveta u 2013, a tu laskavu titulu joj je dodelio časopis „Pipl”. Britansko-američka glumica preuzela je titulu koju su ranije nosile Bijonse (2012), Dženifer Lopez (2011) i Džulija Roberts (2010).

Ova glumica, udata za pevača britanske grupe „Koldplej” Krisa Martina, ima dvoje dece, od osam i sedam godina, i trenutno širom sveta promoviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << najnoviji holivudski film „Ajron men 3”.

Dobitnica Oskara 1999. godine, za glavnu žensku ulogu u melodrami „Zaljubljeni Šekspir”, svoje vreme posvećuje izdavanju kuvara i radu sa partnerkom Trejsi Anderson, zvezdi fitnesa i teretana u SAD.

„Veoma sam srećna što više nemam 20 godina. Biti majka i imati takvo iskustvo koje ispunjava, dozvoljava mi da prihvatim starenje, i to je svakodnevni poklon”, rekla je Paltrou za časopis „Pipl”.

Plavokosa i plavooka glumica rođena je u Los Anđelesu i oličenje je kalifornijske lepotice. Ona je rekla da danas ima osećaj da je bolje građena nego kad joj je bila 20, da joj bolje stoji kupaći kostim nego pre porođaja i dodala da misli da je najlepša stvar da čovek kada stari prihvata stvari onakve kakve jesu.

„Obično sam u farmerkama i majici, nenašminkana”, navela je zvezda, ističući da su njeni ukućani navikli da je vide čupavu i u kućnom izdanju.

Gvinet Paltrou proslavila se trilerom „Sedam”, Dejvida Finčera, a takođe je poznata i po ulogama u filmu „Talentovani gospodin Ripli”, Entonija Mingele, i u novije vreme „Zaraza”, Stivena Sodeberga.

objavljeno: 26.04.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ona je najlepša žena na svetu?!?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2013

Britansko-američka glumica Gvinet Paltrou najlepša je žena na svetu po proceni časopisa Pipl, čime je preuzela titulu koju su ranije nosile Džulija Roberts, Dženifer Lopez i Bijonse. ..Nije da nije lepa i zgodna..ali baš najlepša?! Hm.... ..Četrdesetogodišnja glumica, udata za pevača britanske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Gwyneth Paltrow biografija

Izvor: Poznati.info, 26.Apr.2013, 12:10

Gwyneth Paltrow prelepa je glumica koja iza sebe ima već mnogo uloga kojima se lansirala u sam glumački vrh i na listu najplaćenijih glumica u Holivudu. Često je uspoređuju sa Grace Kelly i zanosnom Jessicom Lang. Kada je imala samo 26 godina osvojila je Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu “Zaljubljeni...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.