Francuska je pijani brod!

Izvor: Vostok.rs, 27.Mar.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska je pijani brod!

27.03.2012. - Potpredsednik švajcarskog Nacionalnog saveta Oskar Frejzinger

Jedan od velikih kolumnista solidnog lista Le Mond, autor knjige magometanski pilot Žan-Pjer Peronselo-Igo u februaru je dao intervju za jedan od francuskih listova. Materijal je izašao pod primamljivim naslovom Islamizacija u Francuskoj je postala konačno neizbežna.

Danas, kada su u Francuskoj uhapsili brata tuluskog dželata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << kada i dalje negoduju zbog odsustva želje francuske nacije da primi svu bedu sveta, krajnje je važno da shvatimo da je na karti budućnost čitave Zapadne Evrope!

Međutim, Švajcarska pokušava sa svoje strane da shvati kakvu političku liniju da zauzme podovom onog nasilja koje je zadesilo Francusku. Izgleda da potpredsednik švajcarskog Nacionalnog saveta Oskar Frejzinger ima neko rešenje koje bi mogao da predloži svojim francuskim susedima.

Po vama, koje dodatne mere bi mogla da koristi Švajcarska radi zaštite svog kulturnog naselša i tradicionalnog načina života?

Pre svega, potrebno je istupiti iz sporazuma potpisanih u Šengenu i Dablinu. Ovi sporazumi otvaraju put za uvoz kriminala. Ovde je pitanje hitno. Kao drugo, zahtevamo da se stave pod kontrolu nacije imigracioni tokovi. U trenutku kada smo potpisali bilateralne sporazume o slobodnoj razmeni, izgubili smo kontrolu, a naša granica se pretvorila u sito. Ne pozivamo na zatvaranje zemlje. Pozivamo na pravilnu ocenu migracionih tokova sa tačke gledišta njihovog porekla, karaktera, kvaliteta i slično. Želimo da autonomno rešavamo ovo pitanje, bez EU koja, kako mi se čini, više ne stiže za događajima. Niko ne želi više da stupa u EU, posebno uzimajući u obzir poslednje događaje. EU se pretvorila u pijani brod. Vidimo kako je izašla na kraj sa grčkom krizom. Videli smo kako su ljudi američkih banaka počeli da upravljaju poslovima u Grčkoj i Italiji. Vidmo kako se odnsoe prema Mađarskoj koja pokušava da nađe svoj sopstveni put! Imam osećaj da se EU pretovrila u SSSR iz epohe gulaga. Da, ljude više ne šalju u logore, ali nad nama visi olovna presa. Prema poslednjem anketiranju javnog mnjenja, 81% Švajcaraca glasaće danas protiv EU.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.