Fijasko na dodeli Oskara, o ovim kreacijama će se dugo pričati – jer bodu oči FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 10:03

Fijasko na dodeli Oskara, o ovim kreacijama će se dugo pričati – jer bodu oči FOTO

Dodela Oskara u Los Anđelesu se završila, a ljudi i dalje pričaju o modnom fijasku koji je obeležio ovaj svečani događaj.

I dok smo na 96. dodeli prestižne nagrade imali priliku da vidimo neka zapanjujuća modna izdanja, koja su svojom lepotom i kreativnošću privlačila pažnju, najveći utisak su, ipak, ostavile ne tako atraktivne toalete o kojima će se dugo pričati.

Pa, da krenemo...

Prva na listi bila je pevačica Bili Ajliš. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ona je za dodelu Oskara ponela "kreaciju" od tvida, tačnije, suknju koju je ukombinovala sa crnim sakoom.

Sledeća je bila američka glumica Hejli Steinfeld koja je crvenim tepihom prošetala svilenu haljinu sa metalnim detaljima u predelu grudnog koša. Njena kreacija nosi potpis čuvenog libanskog dizajnera Elia Sabe.

Ni britnaska glumica Andrea Rajsberou nije prošla ispod radara. Ona je za gorepomenutu ceremoniju nosila dugu kariranu haljinu, ali - šta se dešava sa njenim donjim delom?

Glumica Dženej Kolins, javnosti poznata po filmu "Killers of the flower moon", bila je još jedna u nizu koja nije uspela da zadovolji modnu policiju. Dovoljan je jedan pogled na samu kreaciju, pa da shvatite da ovoliko tila ne treba nikome...

Međutim, one nisu bile jedine. U nastavku pogledajte izdanja koja su dodatno "začinila" ovaj modni fijasko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.