Favorit Danijel Dej Luis

Izvor: Blic, 21.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Favorit Danijel Dej Luis

Uoči ceremonije dodele „Oskara" koja se u nedelju, 24. februara, održava u Los Anđelesu, domaće i strane kladionice su objavile kvote za klađenje, a sudeći po procenama kladioničara, najveće šanse da osvoje „Oskara" imaju Danijel Dej Luis, Džuli Kristi i režiseri braća Koen.

Klađenje na osvajače „Oskara" može vam doneti dosta para, jer često se dešavaju iznenađenja, odnosno da veliki favoriti u najvažnijim kategorijama omanu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da zlatnu statuu prigrabi neki od, uslovno rečeno, autsajdera.

Ipak, odavno se nije dogodilo da neki glumac ima skoro stopostotne šanse da osvoji „Oskara" za najbolju mušku ulogu kao što je to ove godine slučaj sa Danijelom Dej Luisom, koji tumači glavnu ulogu u filmu „There Will Be Blood". Prosečna kvota na njegovu pobedu je minimalna, svega 1,06 (na uloženih 100 dinara dobijate 106 dinara). Drugi favorit je Džoni Dep („Sweeney Todd") sa kvotom 9,25. Kod dama, najveći favorit da osvoji „Oskara" je Džuli Kristi („Away from Her", kvota 1,40), druga je Marion Kotiljar („La Vie en Rose", 3,12) a treća je Elen Pejdž („Juno", 9,50), dok su braća Etan i Džoel Koen sa kvotom 1,25 favoriti za „Oskara" za najbolju režiju („No Country For Old Men").

Posle ovakvih prognoza logično je što je ostvarenje „No Country For Old Men", sa kvotom 1,35, najveći favorit za najbolji film, ostvarenje „There Will Be Blood" je na drugom mestu (4,87). Žestoka borba će se voditi i u drugim kategorijama, a po procenama kladionica, Havijer Bardem („No Country For Old Men", kvota 1,08) i Kejt Blanšet („I’m Not There", 1,95) su glavni favoriti za osvajanje „Oskara" za najbolje sporedne uloge...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.