(FOTO) KENIJA: Pas brine o deci koju je majka napustila!

Izvor: Press, 11.Jul.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KENIJA: Pas brine o deci koju je majka napustila!

Keruša po imenu Oskar počela je da pomaže u brizi oko dece pre oko 6 godina. Ona je nekoliko puta spasila je decu kada su se izgubili, i sada ih svakog dana prati od kuće do škole. Dok su mališani na časovima, ona ih verno i strpljivo čeka negde u okolini škole.

 
Za nju sada znaju svi stanovnici naselja Kirigu, pa joj neretko pomažu u brzi o deci. Baka je izjavila da je Oskar jedinstven pas i da njen izražen majčinski insitinkt predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << veliku pomoć u brizi i podizanju dece.
Nakon što su priču prošlog meseca preneli lokalni mediji, javilo se nekoliko zainteresovanih dobrovoljaca koji su poklonili Mbogou i Vandžiki pakete sa osnovnim potrepštinama, a deo darova bio je i kerušu Oskara.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.