Evo zbog čega se Kim Kardašijan nije pojavila na Oskaru

Izvor: Story, 24.Feb.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zbog čega se Kim Kardašijan nije pojavila na Oskaru

Ona retko propušata priliku da se pojavi na crvenom tepihu koja god manifestacija da je u pitanju, pa je mnoge iznenadilo što je nismo videli na najglamuroznijem događaju godine.

Kim Kardašijan, foto: Profimedia

Poznata starleta se svojim fanovima obratila preko društvene mreže.

- Upravo sam završila svoje časove klavira. Na vreme da mogu gledam dodelu Oskara - napisala je Kim na svom Twitter profilu.

Starleta je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pokušavala da se bavi muzikom, a singl koji je izdala Jam (Turn It Up) nije naišaona pozitivne kritike ni kod publike ni kod kolega. Naprotiv, njeno muzičko umeće je ismejano. Ali ona očigledno ne odustaje.

- Želim da iznenadim Kanjea tako što ću da naučim da sviram jednu njegovu pesmu.  On je retko na društvenim mrežama pa neće znati šta mu spremam - napisala je poznata starleta na Twitter-u.

Njene pratioce na ovoj društvenoj mreži interesovalo je da li će se mama Nort Vest pojaviti na crvenom tepihu Oskara, kao i šta će obući, ali su ostali pomalo zatečeni odgovorom.

- Nema ko da čuva Nort, tako da ćemo Oskar gledati zajedno u pidžamama. Sledeće godine dolazim sigurno! - napisala je Kim.

Teško je poverovati da Kardašijanovi nemaju dadilju ili sebi ne mogu da je priušte. Kako god bilo, Kim je propustila događaj koji su svi čekali, ali je i ona, kao i više od 40 milona ljudi u Americi, ispratila dodelu nagrada Američke filmske akademije.

Njen favorit sa crvenog tepiha bila je Margot Robi čiju je toaletu starlerta pohvalila na Twitter-u.

Izvor: Blic žena
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.