Džeri Megvajer na TVB92

Izvor: B92, 31.Maj.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeri Megvajer na TVB92

Džeri Megvajer, romantična komedija Kamerona Kroua u kojoj glavne uloge tumače Tom Kruz i Rene Zelveger, večeras u 21:02 na TVB92.

Kuba Guding Džunior osvojio je 1996. Oskara za najboljeg sporednog glumca za ulogu u ovom filmu, a film je nominovan u još četiri kategorije (scenario, glavni glumac, montaža, fotografija). Film traje 139 minuta.

Džeri Megvajer je sportski agent koji ima sve - >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspešnu karijeru, gomilu klijenata i još veću gomilu novca, kao i seksi verenicu Ejveri. Jedne noći mučen grižom savesti što zbog njegove pohlepe sportske zvezde završavaju u bolnici, on odlučuje da napiše memorandum u kom svojoj firmi preporučuje da se orjentiše manje na zaradu, a više na dobrobit svojih klijenata. Kolege pozdravljaju memorandum ovacijama.

Međutim kada Džeri dobije otkaz, svi mu okreću leđa. Jedino se idealistički raspoložena sekretarica Doroti odaziva njegovom pozivu da mu se pridruži u samostalnoj firmi. Od klijenata ostaje mu veran samo slabo poznati ragbi igrač Rod Tidvel. Ostavši bez svega, Džeri pokušava da ponovo pronađe smisao života, a simpatična Doroti, samohrana majka i jedina osoba na njegovom platnom spisku, mora da se suoči s osećajima koja gaji prema novom poslodavcu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.