Dženifer Lorens patosirala novinara, sedma sila ju je dočekala na nož!

Izvor: Prva.rs, 13.Jan.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens patosirala novinara, sedma sila ju je dočekala na nož!

Ipak, glumici se tokom razgovora nije svidelo ponašanje jednog novinara. Naime, dok joj je postavljao pitanje sve vreme je gledao u svoj telefon što je njoj zasmetalo pa mu je to i rekla: 
- Ne možeš da živiš život iza mobilnog. Trgni se, moraš da živiš u realnosti.
Novinaru je bilo zaista neprijatno, a sledećim pitanjem se tek "pokopao". 
- Kako vidite svoje veče na dodeli Oskara?
Lorens mu je na to rekla da bi možda znao da je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dodeli Zlatnih globusa da ne gleda u telefon. 
Prisutni novinari su posvedočili da čovekov maternji jezik nije bio engleski i da je koristio telefon da prevede pitanja. Tviteraši su holivudsku zvezdu nazvali nepristojnom, grubom i neznalicom jer je ponizila novinara.

Pogledajte kako je to izgledalo:


Izvor: Bulevar.B92, 24sata

Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Dženifer Lorens u ratu sa novinarima!

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2016

Posle dodele Zlatnih globusa, u nedelju, kada je nagrađena u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu „Joy“, Dženifer Lorens je na konferenciji odgovarala na pitanja novinara. Ipak, glumici se tokom razgovora nije svidelo ponašanje jednog novinara. Naime, dok joj je postavljao pitanje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.