Džekiju Čenu počasni Oskar u novembru

Izvor: Beta, 01.Sep.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džekiju Čenu počasni Oskar u novembru

Zvezda akcionih filmova Džeki Čen će dobiti počasnog Oskara, saopštila je večeras američka Akademija za film i nauku koja dodeljuje tu prestižnu filmsku nagradu.Čen, "kralj borilačkih veština" u komedijama, pojavljuje se u više od 150 filmova od početka karijere započete 60-ih godine u Hongkongu dok je još bio dete.Akademija je navela da nagrada biti dodeljena 12. novembra na svečanoj večeri na kojoj će Oskare dobiti i reditelj dokumentarnih filmova Frederik Vajzmen.Čen (62) je i producent, pop pevač i scenarista. Snimio je oko 20 albuma od 1984. godine. Peva na različitim jezicima  -  engleski, mandarinski i japanski.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džekiju Čenu počasni Oskar u novembru

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2016

Zvezda akcionih filmova Džeki Čen će dobiti počasnog Oskara, saopštila je večeras američka Akademija za film i nauku koja dodeljuje tu prestižnu filmsku nagradu...Čen, "kralj borilačkih veština" u komedijama, pojavljuje se u više od 150 filmova od početka karijere započete 60-ih godine...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.