Džeki Čen dobio nagradu za životno delo: Nakon toliko slomljenih kostiju, ovo je najzad moje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeki Čen dobio nagradu za životno delo: Nakon toliko slomljenih kostiju, ovo je najzad moje! (video)

Omiljeni glumac mnogih generacija, Džeki Čen, dobio je Oskara za životno delo, odnosno počasnog Oskara na osmoj dodeli “Governors nagrada za životno delo” u subotu u Los Anđelesu. Događaj je sponzorisala Akademija filmskih umetnosti i nauka, a ova počasna nagrada dodjeljuje se već osmi put onima koji su pokazali posebnost u životnim ostvarenjima i koji su mnogo doprineli filmskoj umetnosti ili Akademiji.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Džeki Čen dobio nagradu za životno delo: Nakon toliko slomljenih kostiju, ovo je najzad moje! (video)

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Džeki Čen: Toliko slomljenih kostiju i "Oscar" je napokon moj

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2016

LOS ANĐELES - Džeki Čen primio počasnog "Oscara" na osmoj dodjeli "Governors" nagrada za životno djelo u subotu u Los Anđelesu...Događaj je sponzorisala Akademija filmskih umjetnosti i nauka, a počasna nagrada dodjeljuje se već osmi put onima koji su pokazali izvrsnost u životnim ostvarenjima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.