Dvostruka dobitnica Oskara je pre slave spavala u autu: Osećam nostalgiju za tim danima

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 09:48

Dvostruka dobitnica Oskara je pre slave spavala u autu: "Osećam nostalgiju za tim danima"

Jedna od najvećih zvezda Holivuda imala je skromne početke.

Oskarovka (49) se nedavno osvrnula na početak karijere, priznavši da je spavala u kolima sa majkom Džudi kada je tek stigla u Holivud. Svonk se prisetila u novom intervjuu za Vol strit žurnal da je napustila srednju školu u Vašingtonu, posle druge godine u pokušaju da postane glumica u Los Anđelesu. Objasnila je da se njena majka u to vreme odvojila od oca Stivena.

"Stalno sam tražila posao. Kada nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spavali u kolima, bili smo u kući mog novog prijatelja mojih godina, čija se porodica upravo iselila i pokušavala je da proda svoj dom“, priseća se ona.

"Osećam nostalgiju za tim danima" Džudi je tada našla posao sekretarice u Kaliforniji i iznajmili su garsonjeru. "Bila sam uzbuđena što živim svoj san", rekla je glumica i zatim se zahvalila majci koja joj je uvek bila najveća podrška.

„"Iako sam srećna što smo otišli ​​iz Los Anđelesa, povremeno, kada sam tamo na sastancima, vozim se ulicom u Pasadeni gde smo se mama i ja parkirale i spavale. Uprkos svemu, osećam nostalgiju za danima kada nismo imale ništa“, zaključila je ona.

Podsetimo, oskarovka i njen suprug Filip Šnajder postali su roditelji blizanaca u aprilu 2023. godine. Srećnu vest glumica je podelila na društvenim mrežama i otkrila da je rodila dečaka i devojčicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.