Dodele Oskara u aprilu licem u lice, sa više lokacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2021, 06:46

Dodele Oskara u aprilu "licem u lice", sa više lokacija

Ceremonija dodele filmskih nagrada Oskara u aprilu biće dogadaj organizovan "licem u lice", koji će biti emitovati uživo sa više lokacija, saopštili su danas organizatori.

Portparol Akademije za filmsku umetnost i nauku, koja organizuje dodelu Oskara, naveo je u saopštenju da će se, da bi se napravio šou "licem u lice" koji želi globalna publika, a da bude u skladu sa zahtevima zbog pandemije, ceremonija prenositi uživo sa više lokacija, preneo je Rojters.

Jedna od lokacija je i čuveni Dolbi teatar.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodele Oskara u aprilu "licem u lice", sa više lokacija

Izvor: B92, 11.Feb.2021

Ceremonija dodele filmskih nagrada Oskar u aprilu biće događaj organizovana "licem u lice", koji će biti emitovan uživo sa više lokacija, saopštili su organizatori.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.