Dodela nacionalne nagrade „Oskar kvaliteta 2015“

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Nov.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela nacionalne nagrade „Oskar kvaliteta 2015“

BEOGRAD - Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i uz podršku Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta, organizuje 21. dodelu Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost „Oskara kvaliteta“.

 
Nagrade će se dodeliti danas u 11 časova u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15.

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacije i poslovne izvrsnosti.
 
Nagrada se dodeljuje u tri kategorije –...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Oskar kvaliteta 2015" povodom Svetskog dana kvaliteta

Izvor: Studio B, 19.Nov.2015

Povodom Svetskog dana kvaliteta, podeljene su Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost "Oskar kvaliteta 2015". ..Nagrade su deljene u tri kategorije, za javni i relni sektor i za organizacije van teritorije Srbije. Apsulutni pobednici 21. dodele Oskara kvaliteta su Grundfos Srbija, Bekto preciza i Vojnotehnički...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.