Đukićev Valjadolid konačno pobedio

Izvor: Press, 12.Jan.2013, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukićev Valjadolid konačno pobedio

Ekipa Miroslava Đukića u prethodna četiri kola nije zabeležila pobedu, a današnji trijumf im je prvo slavlje u ovoj godini.
Valjadolid je do prvog vođstva došao u 21. minutu golom Patrika Eberta, dok je izjednačenje gostima doneo Viktor Kasadesus u 38. valjadolid je do nove prednosti došao u 88. minutu, a strelac je bio Oskar na asistenciju Eberta. Konačan rezultat postavio je Ebert u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.
Kasnije večeras igraju se još tri utakmice 19. kola Primere - Espanjol dočekuje Seltu, Real Madrid gostuje Osasuni, a Valensija će igrati protiv Sevilje.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Betis grabi ka Ligi šampiona

Izvor: Press, 13.Jan.2013, 15:20

Tim iz Sevilje poveo je već posle sedam minuta igre kada je Kembel iskoristio dodavanje Kastra i doneo prednost domaćima...Asistent prvog gola postavio je konačan rezultat na meču u 63 minutu i tako doneo svojoj ekipi tri nova boda uz pomoć kojih je Betis stigao do četvrte pozicije na tabeli. ..Sa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.