Dikaprio: A vi to radite svake godine? Ne bih znao!

Izvor: B92, 29.Feb.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikaprio: A vi to radite svake godine? Ne bih znao!

Leonardo Dikaprio nije iskoristio priliku da se prilikom preuzimanja nagrade na sinoćnoj dodeli Oskara našali na svoj račun, ali nešto kasnije jeste.

Prilikom pričvršćivanja pločice s njegovim imenom na zlatnu statuetu, on je u šali upitao ženu koja se bavi tim poslom “da li to radi svake godine”. “Ne bih znao”, našalio se Leo, kom je Oskar godinama uzmicao, sve do uloge u filmu “Revenant”.

Ovog puta se dobro pomučio sarađujući sa rediteljem Alehandrom Gonzalesom Injarituom roneći u ledenoj vodi, ukopavajući se u sneg i noseći teške životinjske kože na leđima. Trud je urodio plodom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Leonardo DiCaprio otkriva kakav je osećaj napokon dobiti Oskara

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2016, 13:34

Napokon Oskar za Lea (foto: Jordan Strauss/Invision) 22 godine posle prve nominacije za Oskara, Leonardo je napokon upotpunio svoju kolekciju i ovom, najprestižnijom nagradom. Nakon dodele i govora prilikom uručenja nagrade, Leonardo DiCaprio je popričao i sa novinarima. “Iskreno, osećam se veoma...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.