Detalji Oskara: Maske neće biti obavezne pred kamerama?

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 16:50

Detalji Oskara: Maske neće biti obavezne pred kamerama?

Kasno u noć 25. aprila na redu je 93. svečana dodela filmske nagrade Oskar, a detalji ceremonije sve se više otkrivaju. Prema poslednjih informacijama, govori na pozornici biće duži nego što su ranije bili, kako bi se orkestar muzičara odmorio u tom periodu.

Dodela se tretira kao filmska produkcija, stoga je u ponedeljak putem Zoom sastanka Akademija filmskih umetnosti i nauke odlučila da maske nisu potrebne pred kamerama, piše Variety. Gosti moraju nositi maske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada nisu pred kamerama i tokom reklama.

Na dodeli ukupno može biti 170 ljudi, a članovi publike rotiraće se tokom ceremonije.

Zvanice će dobiti plan puta u koje je naznačeno kada i kako se rotira ulazak i izlazak. Zbog smanjenog kapaciteta mnogi holivudski giganti nisu dobili pozivnice za ovogodišnju dodelu Oskara.

Među onima kojima je onemogućen dolazak na ceremoniju je i Robert Iger, predsednik i izvršni direktor Volt Diznija .

Ispred sale predviđen je prostor na kojem će se kretati nominovani, a pretpostavlja se da će postojati i skromnija verzija crvenog tepiha.

Američka Akademija filmskih nauka i umetnosti saopštila je spisak glumaca i poznatih ličnosti koji će biti voditelji 93. ceremonije dodele Oskara 25. aprila u dvorani u Los Anđelesu, među kojima su zvezde Harison Ford (Harrison), Bred Pit (Brad Pittt) i Hali Beri (Halle Berry).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Detalji Oskara: Maske neće biti obavezne pred kamerama?

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021, 08:47

Kasno u noć 25. aprila na redu je 93. svečana dodjela filmske nagrade Oskar, a detalji ceremonije sve se više otkrivaju. Prema posljednjim informacijama, govori na pozornici biće duži nego što su ranije bili, kako bi se orkestar muzičara odmorio u tom periodu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.