Dekolte za Oskara i opasni izrezi na haljini: Kraljica kostima ukrala šou FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 15:45

Dekolte za Oskara i "opasni" izrezi na haljini: Kraljica kostima ukrala šou FOTO

Teško je poverovati da bivši supermodel i modna ikona devedesetih ima 50 godina.

Od nekadašnje manekenke Hajdi Klum možemo očekivati razne provokativne kreacije, pa je i na tek održanoj, 96. dodeli Oskara privlačila brojne poglede i zablistala na crvenom tepihu prestižne filmske manifestacije.

Zasluženo nosi nadimak "kraljica kostima", a sinoć je u metalik zlatnoj haljini još jednom pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvajano telo u šestoj deceniji.

Haljina je iz više delova, na prednoj strani s prorezima na rizičnim mestima, ali slavna manekenka ju je vešto i samouvereno iznela dok je pozirala fotografima.

Na tradicionalnoj zabavi koju priređuje Elton Džon u Holivudu pojavila se u još jednom provokativnom izdanju - ovog puta u raskošnoj haljini sačinjenoj od crnog baršunastog korseta koji je vidljivo stiskao njene grudi i providnog materijala prekrivenog cirkonima koji je otkrivao njene vitke noge.

Veiku pažnju ukrali su i veliki puf rukavi koji su davali dozu elegancije kompletnom autfitu, a na zabavi se pojavila sa 16 godina mlađim suprugom Tomom Kaulicem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.