Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2020, 13:17

„Dara iz Jasenovca“ – srpski kandidat za nagradu Oskar

Film „Dara iz Jasenovca“ reditelja Predraga Antonijevića predstavnik je Srbije u trci za 93. nagradu Oskar Američke akademiјe filmske umetnosti i nauke. Ovaj film je predložen za Oskara u kategoriji za najbolji međunarodni film ((International Feature Film Award). Odluku je donela komisija u sastavu: Dobrivoje Tanasijević – Dan Tana (član Američke akademije filmske umetnosti i … Članak „Dara iz Jasenovca“ – srpski kandidat za nagradu Oskar se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Film „Dara iz Jasenovca“ srpski kandidat za nagradu „Oskar“

Izvor: Danas, 30.Nov.2020

Film "Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Antonijevića predstavljaće Srbiju u trci za 93. nagradu Američke akademiјe filmske umetnosti i nauke – Oskar, u kategoriјi za naјbolji međunarodni film (International Feature Film Award), saopštio je danas Filmski centar Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.